Tuinontwerp

Elke verandering in uw tuin vraagt om beslissingen. Alex de Jonge Hoveniers begeleid u in het maken van de juiste beslissingen. Wij nemen de tijd voor uw tuin! Onze professionele aanpak leidt altijd tot een goed resultaat. Wilt u een uitgebreid tuinplan laten maken (eventueel met beplantingsplan) dan is een afspraak met ons een eerste stap.
Na een bezoek bij u thuis kan er dan een gedetailleerd tuinplan worden gemaakt.

Een mooie tuin begint bij een goed plan.

Net zoals een gebouw ontworpen wordt kan de aanleg van uw tuin ook door een ontwerp vooraf worden gegaan. Een ontwerp wordt gemaakt in de vorm van een schets. Een schets is een weergave van de onderdelen waaruit uw tuin kan bestaan, zoals terras, vijver, borders, etc. De verschillende elementen worden gecombineerd tot een tuinplan.

Voor het inschakelen van een professionele hovenier met uiteraard de benodigde kennis en expertise bent u bij ons aan het goede adres. Zoals u ziet kunnen wij u vanaf het geven van informatie en advies tot en met de complete aanleg van uw tuin begeleiden!

Als u Alex de Jonge Hoveniers in wilt schakelen voor uw tuinwerkzaamheden:

Zet uw wensen op papier. Als u de tuin door ons wilt laten ontwerpen, zorg dan dat u zich goed hebt georiënteerd. Tuinbladen kunnen u vaak een goede indruk geven van de stijl die bij u past.

Vraag vrijblijvend een goede werkomschrijvende offerte; een offerte waarin alle uit te voeren werkzaamheden staan beschreven, inclusief prijzen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij zien dit als een goed begin van onze dienstverlening en dat mag u van ons verwachten.

Het is niet ongebruikelijk dat u bepaalde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren. Vraag onze hoveniers gerust om advies.

In de fotoalbums op deze website vindt u voorbeelden van ons werk.

Reacties zijn gesloten.