Tuinontwerp en -aanleg

Alex de Jonge Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf met hoveniers die u en uw tuin de aandacht geeft die het verdient.
Wij zijn niet alleen sterk in het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, maar geven ook de nodige aandacht en uitvoering aan het onderhoud. Service en nazorg is iets dat u van ons mag verwachten en dat alles tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Terras

Het aanleggen van een terras is zwaar en moeilijk werk. Onze hoveniers kennen het vak van bestraten en sierbestraten. Van het grondwerk tot en met de keuze en verwerking van de juiste materialen en planten.

Tuinontwerp

Kost een tuinontwerp u hoofdbrekens? Wij van Alex de Jonge Hoveniers bespreken graag de wensen en mogelijkheden met u. Vervolgens presenteren wij een onderbouwd tuinontwerp, uiteraard met vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg

U hebt geen tijd voor de aanleg van uw tuin? Onze hoveniers doen het zorgvuldig en vakkundig. Van grondbewerking en bemesting tot inzaaien en beplanting, zodat u tijd heeft om van uw tuin te genieten. Wist u dat je een tuin in ieder seizoen kunt aanleggen?

Renovatie

Uw kinderen zijn de deur uit of er zijn juist kleintjes bijgekomen, kortom u wilt uw tuin veranderen, aanpassen aan uw huidige wensen; een kleiner gazon of een decoratieve bestrating met moderne materialen. Of van die sfeerscheppende planten in terra cotta potten. Samen met de hoveniers van Alex de Jonge Hoveniers komt u eruit, zij zorgen voor een ‘face-lift’ van uw tuin.

Vijver

Met een vijver breng je leven in de tuin. Of wilt u de bestaande vijver veranderen? Alex de Jonge Hoveniers zorgt ervoor. Groot of klein, van beton of kunststof, inclusief grondwerk en beplanting in en rond de vijver.

Balkontuin

Hebt u geen tuin maar wel een balkon? Dan is een balkontuin echt iets voor u. Onze hoveniers maken een ontwerp waarbij de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut. Met onze kennis van bloemen en planten creeëren wij op uw balkon altijd de juiste sfeer.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is maatwerk; intensief wekelijks, maandelijks, of alleen voor de grote winter- of voorjaarsbeurt. Onze hoveniers staan voor u klaar. Misschien zijn slechts enkele werkzaamheden al voldoende voor een perfecte tuin.

Snoeien

Snoeien is groeien! Een oude wijsheid, maar snoeien en het verzorgen van bomen zijn doorgaans moeilijke klussen. Onze hoveniers weten precies hoe en wanneer iedere boom moet worden gesnoeid en hebben er het juiste gereedschap voor. Dat bespaart u veel rompslomp

Alex de Jonge Hoveniers inschakelen

Vanzelfsprekend zijn vijvers en bestrating niet onze enige specialismen. U kunt ook bij ons terecht voor beschoeiingen, vlonders, pergola’s, etc.
Via een e-mailtje, een telefoontje of tijdens een oriënterend gesprek vertellen wij u graag welke werkzaamheden u allemaal onder onze hoede kunt plaatsen. Zo’n oriënterend gesprek is altijd vrijblijvend.

Reacties zijn gesloten.